news núm. 75

JULIOL 2017

ACTUALITAT

Canvis en l’Impost sobre les estades en establiments turístics

 

Xavier Barrionuevo
Diplomat en Ciències Empresarials per L'Escola.
Universitària del Maresme (UPF).

El passat dia 15 de juny de 2017 es va publicar al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya el Decret 60/2017, de 13 de juny, pel qual es modifica el Reglament de l’Impost sobre les estades en establiments turístics aprovat pel Decret 129/2012, de 9 d’octubre.

// Llegir més //

Ciclistas y vehículos

Isabel M. Martín Santolaria
Llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona.
Il·lustre Col·legi Advocats de Barcelona nº 25095.
Il·lustre Col·legi Advocats de Granollers nº 1529.

El atropello mortal a un ciclista en 2013 por un camión que se dio a la fuga ha llevado a su familia a recoger 200.000 firmas para que se debata en el Congreso próximamente una reforma del actual Código Penal de 2015 para endurecer las penas.

// Llegir més //

L’impost sobre l’increment dels terrenys de naturalesa urbana (plusvàlua municipal)Montse Prades Oleas
Llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona.
Il·lustre Col·legi d’Advocats de Mataró nº1014.

Si bé el Tribunal Constitucional ja s’havia pronunciat respecte d’aquest impost, aquest pronunciament no era extensible a tot el territori de l’estat, ja que les primeres resolucions es pronunciaven respecte de la normativa pròpia del País Basc.
 
// Llegir més //

L'ESPAI DEL CLIENT

20 anys d’ADVISORIA, 20 anys amb els nostres clients

Des de l’octubre del 2014 que un dels articles de la newsletter d’ADVISORIA està dedicat als nostres clients. Des d’aleshores hem entrevistat a més d’una trentena de clients que estan al capdavant de negocis, empreses o que treballen per compte propi en sectors tan diversos com el comerç al detall, la restauració, el cinema, l’esport, l’enginyeria, la construcció, l’exportació, el tèxtil i les noves tecnologies, entre d’altres.

// Llegir més //