news núm. 73

MAIG 2017

ACTUALITAT

L’impost del sucre (impost sobre begudes ensucrades envasades)

 


Montse Prades Oleas
Llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona.
Il·lustre Col·legi d’Advocats de Mataró nº1014.

El Parlament de Catalunya, en sessió del 22 de març, va aprovar la Llei 5/2017 de mesures fiscals, administratives, financeres i del sector públic, que conté tot un seguit de modificacions de diverses normes i, a més a més, crea un nou impost: el conegut com l’impost del sucre.

// Llegir més //

Ricard Serras s’incorpora a l’equip d’ADVISORIA

Des d’aquest mes de maig, l’equip d’ADVISORIA compta amb un nou professional que se suma a l’equip de l’àrea econòmica de l’empresa. Es tracta de Ricard Serras, diplomat en Ciències Empresarials per la Universitat Pompeu Fabra (UPF) amb experiència prèvia com assessor fiscal i amb formació complementària en màrqueting i borsa.

// Llegir més //

La comunicació empresarial

 


Irene Cortijo Baides
Llicenciada en Ciències de la Comunicació.
Postgrau de Comunicació Digital Estratègica.

Tots nosaltres hem sentit a parlar del màrqueting, les pàgines web i les xarxes socials. D’altres també sabrem alguna cosa sobre el posicionament orgànic o de pagament de Google, sobre les vendes online, la publicitat tradicional i les notes de premsa.

Però realment sabem quines eines comunicatives són les més adients pel nostre negoci?

// Llegir més //

L'ESPAI DEL CLIENT

Cabrera Sport, molt més que la piscina de Cabrera de Mar

La piscina municipal de Cabrera de Mar és un servei municipal que des del passat mes d’agost està gestionat per l’empresa Cabrera Sport, SL. Una nova etapa d’aquest equipament esportiu que compta també amb dues pistes de pàdel, una sala de fitness, un bar-restaurant i tot això en un espai privilegiat, amb el mar i la muntanya de Burriac com a principals vistes. El gerent-administrador de Cabrera Esport és en Dani Rodríguez Valdivia que destaca el tracte personal que reben els 450 abonats de l’equipament municipal, els preus competitius i la tranquil·litat de poder fer esport en un entorn i ambient familiar. La principal novetat: un casal d’estiu on els infants podran fer piscina, futbol, pàdel i bàsquet des del 26 de juny fins al 28 de juliol.

// Llegir més //
LinkedIn
LinkedIn
Twitter
Twitter
  Assessorament legal a empreses i particulars.
Gestió finacera.
Contractes i estructura salarial.
  Nòmines, convenis i acords.
Dret bancari.
Dret administratiu.
Dret de l'esport.
  Dret hipotecari.
Dret de família.
Inspeccions fiscals davant l'Administració Tributària.