news núm. 71

MARÇ 2017

ACTUALITAT

Desconfiança vers la banca i necessitat d’informar-se cara futures accions, conclusions de les sessions sobre les clàusules terra organitzades per ADVISORIA

L’equip d’ADVISORIA va organitzar dues sessions informatives sobre les clàusules terra que es van celebrar al Col·legi d’Advocats de Mataró i al Col·legi d’Advocats de Granollers els dies 1 i 2 de febrer.

A banda d’aquestes dues sessions on hi van assistir prop d’un centenar de persones, ADVISORIA també va col·laborar amb l’Associació de Veïns de Mataró Centre en una sessió informativa sobre aquesta temàtica el passat 23 de febrer a la sala d’actes de la Fundació Iluro.

// Llegir més //

Más sobre el registro de la jornada

 


Valentí Sánchez Díaz
Il·lustre Col·legi Oficial de Graduats Socials de Barcelona nº 3086.

Nuevamente os recordamos la obligación legal del registro de la jornada de trabajo a los efectos laborales y de Seguridad Social.

Por ello, y con motivo de las numerosas actuaciones de la Inspección de Trabajo y Seguridad Social en el cumplimiento de registro de jornadas de los contratos, y con el objetivo de detectar contratos con jornada no ajustadas a las horas realizadas y la falta de abono y cotización de horas complementarias o extras, os recordamos la obligatoriedad de tener un registro de jornada de vuestros empleados/as.

// Llegir més //

ADVISORIA renova, per segon any consecutiu, el conveni amb l’Associació d’Apartaments Turístics de Barcelona (Apartur)

El conseller delegat d’ADVISORIA, Ivo Florenza i el president d’Apartur, David Riba, han renovat el conveni de col·laboració un any més. La signatura inicial es va fer a finals de l’any 2014 i el vincle empresarial s’ha renovat periòdicament cada any.

El compromís continua intacte i l’acord implica que ADVISORIA ofereix a les empreses que formen part d’APARTUR els serveis d’assessorament fiscal, comptable, laboral i serveis jurídics en l’àmbit civil, laboral i mercantil de forma exclusiva i amb avantatges.

// Llegir més //

Torneig de Pàdel 20 anys ADVISORIA

ADVISORIA va celebrar, el passat dissabte 18 de febrer, un torneig de pàdel com a primer acte de celebració del vintè aniversari. A les instal·lacions de Pàdel Indoor Mataró es van reunir 14 parelles, formades per treballadors i clients, que van jugar en la modalitat de roda americana.

// Llegir més //

L'ESPAI DEL CLIENT

Graupera, tres generacions mantenint calderes

E. Graupera i fills, S.L, és una empresa familiar que porta tres generacions com a servei tècnic oficial de la marca de calderes Saunier Duval a Mataró i a tota la comarca del Maresme. L’experiència, la garantia de les seves reparacions, els seus coneixements i la solució als problemes domèstics derivats d’aquests aparells en la primera visita són la seva millor carta de presentació. El futur passa per continuar donant el mateix servei de qualitat de sempre, continuar com fins ara formant al seu equip tècnic format per una quinzena de treballadors i arribar millor al client final a través de www.egraupera.com i les xarxes socials a través de #GentGraupera.

// Llegir més //
LinkedIn
LinkedIn
Twitter
Twitter
  Assessorament legal a empreses i particulars.
Gestió finacera.
Contractes i estructura salarial.
  Nòmines, convenis i acords.
Dret bancari.
Dret administratiu.
Dret de l'esport.
  Dret hipotecari.
Dret de família.
Inspeccions fiscals davant l'Administració Tributària.
 
Els professionals d'ADVISORIA estem a la disposició de tots vosaltres per a consultar i solventar 
les qüestions d'àmbit jurídic i fiscal. Podeu trucar i demanar dia i hora amb el professional encarregat de cada àrea.

www.advisoria.cat


Donar-se de baixa