news núm. 70

FEBRER 2017

ACTUALITAT

ADVISORIA celebra el seu vintè aniversari

El 2017 és un any d’aniversari per l’equip d’ADVISORIA perquè l’empresa celebra 20 anys de trajectòria. Un moment per mirar enrere, analitzar la situació actual i tirar endavant amb projecció de futur i amb forces renovades, sempre enfocats a donar el millor servei als nostres clients.

Comptem amb un equip de 24 professionals que treballen a les seus de Mataró i Granollers, en les àrees jurídica, econòmica, d’administració i comunicació. Amb la vocació d’aglutinar coneixements i experiències en els àmbits jurídic i econòmic, treballem per trobar la millor solució global a les necessitats dels nostres clients.

// Llegir més //

Las empresas deberán justificar los gastos por dietas y desplazamientos de sus trabajadores

 


Valentí Sánchez Díaz
Il·lustre Col·legi Oficial de Graduats Socials de Barcelona nº 3086.

El Reglamento que regula el Impuesto sobre la Renta de las Personas Físicas prevé una excepción de gravamen para aquellas dietas y demás asignaciones para gastos de locomoción y manutención cuyos importes no superen los límites establecidos.

Hasta ahora era el trabajador quien, ante una comprobación tributaria, debía acreditar los importes percibidos por la empresa por gastos de locomoción, manutención y estancia. Era el trabajador quien ostentaba la carga de la prueba para la aplicación de la exención.

// Llegir més //

El TSJM falla a favor de la NO TRIBUTACIÓN del permiso de maternidad

Valentí Sánchez Díaz
Il·lustre Col·legi Oficial de Graduats Socials de Barcelona nº 3086.


Rocío Gómez Ballesteros
Llicenciada en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona. Il·lustre Col·legi d’Advocats de Granollers nº 1727.

La reciente sentencia del TSJM (Tribunal Superior de Justicia de Madrid) declara exento el IRPF de la prestación de maternidad que concede la Seguridad Social.

Esta sentencia ha dado la posibilidad a que muchas mujeres que se han beneficiado de esta prestación puedan reclamar la devolución a Hacienda.

// Llegir més //

Dúnia Ambròs i Lluïsa Garcia de Massip & Melchor s’incorporen a ADVISORIA

Des d’aquest mes de febrer, dues treballadores fins ara de l’assessoria laboral, fiscal, comptable i jurídica Massip & Melchor s’han incorporat a l’equip professional d’ADVISORIA. Es tracta de Dúnia Ambròs, diplomada en Ciències Empresarials per la Universitat de Girona, i de Lluïsa Garcia, tècnica especialista en administració i temes laborals.

// Llegir més //

L'ESPAI DEL CLIENT

Epinium, estudis de mercat amb intel·ligència artificial

L’emprenedor Carlos Martínez, ex estudiant del TecnoCampus Mataró-Maresme, ha creat l’empresa Epinium amb un equip format per Miquel Ferrando (CTO), Míriam Larrosa (Sales), Dario González (CMO) i Esteban Fa (Developer). Epinium ha revolucionat el sector dels estudis de mercat amb l’aplicació de la intel·ligència artificial. Epinium analytics és la primera plataforma de monitorització d’opinions de productes en espanyol a temps real. Els seus clients són grans marques de tecnologia i fabricants que volen una eina per conèixer d’una forma ràpida i eficaç el que opinen, volen i busquen els consumidors.

// Llegir més //
LinkedIn
LinkedIn
Twitter
Twitter