news núm. 69

DESEMBRE 2016

ACTUALITAT

Ja estem incorporats al Sistema de Liquidació Directa

 


Valentí Sánchez Díaz
Il·lustre Col·legi Oficial de Graduats Socials de Barcelona nº 3086.

Des d’aquest mes de desembre, totes les empreses a les que ADVISORIA gestiona el pagament de la Seguretat Social s’incorporen de forma obligatòria al nou sistema de Liquidació Directa per realitzar les liquidacions mensuals.

// Llegir més //

ADVISORIA amb la reforma horària

El Consell d’Administració d’ADVISORIA ha decidit fer un canvi en els horaris d’atenció als clients de cara a l’any 2017. L’objectiu principal és millorar la conciliació de la vida laboral amb la personal dels professionals del nostre equip. De totes formes, la nostra prioritat continua essent oferir el millor servei al nostre client i per aquest motiu ens adaptarem, en la mesura del possible, a les necessitats puntuals que puguin sorgir.

// Llegir més //

ADVISORIA incorpora un nou economista

Gerard Luna, graduat en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat Pompeu Fabra (UPF), forma part dels professionals d’ADVISORIA des del passat mes de novembre. El jove mataroní de 23 anys compta amb una experiència anterior en una assessoria empresarial i ara s’ha incorporat al nostre equip per continuar creixent professionalment en l’àmbit fiscal i comptable.

// Llegir més //

L'ESPAI DEL CLIENT

MC decorados, creadores de comunicación tangible

Des de 1984, Rafael y Francisco Párraga son los responsables de la empresa MC decorados. En su nave de Argentona han diseñado, creado y realizado decorados de series de televisión, estudios para los informativos de varias cadena de televisión, los escenarios de Operación Triunfo, los premios Gaudí, Goya…y también los escaparates de grandes cadenas de la moda como Mango o Inditex. Esfuerzo, ingenio, compromiso e innovación son la marca de la casa, una forma de trabajar que les ha hecho estar a flote en una empresa con 22 trabajadores que mira al futuro. Un futuro que pasa por la ampliación de sus instalaciones y por continuar conquistando fronteras.

// Llegir més //
LinkedIn
LinkedIn
Twitter
Twitter