Veure aquest correu al navegador

news núm. 48

FEBRER 2015

ACTUALITAT

ORBIA INVEST, empresa vinculada a ADVISORIA, prossegueix el projecte d’implantació a Xile

ORBIA INVEST, SL, és una empresa de serveis que concep la internacionalització com una oportunitat de negoci que pot permetre als seus clients extreure el màxim partit dels seus avantatges competitius per enfrontar-se eficaçment als desafiaments globals de l’economia i dels mercats.

Des del 17 al 26 de gener, els socis administradors d’ORBIA INVEST, Alex Vergés i Manel Fernández, van dur a terme una agenda d’actuacions a Xile. La primera de les accions va ser la constitució, amb partners locals, de la mercantil ORBIA INVEST XILE, S.A.P.

// Llegir més //


Rocío Gómez Ballesteros
Llicenciada en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona. Il·lustre Col·legi d’Advocats de Granollers nº 1727.

Se amplía el número de asociaciones y entidades obligadas a declarar el Impuesto sobre Sociedades

Cualquier ASOCIACIÓN, sea del tipo que sea, que a 1 de enero de 2015 no se encuentre en situación de baja en el Registro correspondiente estará en la obligación de presentar el Impuesto sobre Sociedades. Esta afirmación se deriva tras la entrada en vigor de la ley 27/2014 de noviembre del impuesto de sociedades.

// Llegir més //

L'ESPAI DEL CLIENT

Mas Pujol

El cap de setmana del 14 i 15 de febrer es va celebrar a Mataró el Saló Boda Mataró-Maresme, una fira on s’hi troben tots els elements necessaris per organitzar un casament, esdeveniment o trobada familiar. Un any més hi va assistir Cristina Rimblas, responsable de Mas Pujol (www.maspujol.cat) i de Santa Helena (www.santahelena.cat) on se celebren casaments des de fa dècades.

La gent encara es casa?
Per sort sí, i la veritat és que en el nostre negoci, que es treballa més o menys a un any vista, hem constatat que les coses van millor. Després d’un any 2013 molt dur on vam registrar fins a quatre anul·lacions per la por del client a quedar-se sense feina i no poder pagar, el 2014 va anar millor i aquest 2015 notem un augment considerable. De fet, el 2015 el tenim gairebé ple i ja tenim encàrrecs pel 2016.

// Llegir més //
LinkedIn
LinkedIn
Twitter
Twitter
  Assessorament legal a empreses i particulars.
Gestió finacera.
Contractes i estructura salarial.
  Nòmines, convenis i acords.
Dret bancari.
Dret administratiu.
Dret de l'esport.
  Dret hipotecari.
Dret de família.
Inspeccions fiscals davant l'Administració Tributària.
 
Els professionals d'ADVISORIA estem a la disposició de tots vosaltres per a consultar i solventar 
les qüestions d'àmbit jurídic i fiscal. Podeu trucar i demanar dia i hora amb el professional encarregat de cada àrea.

www.advisoria.cat