View this email in your browser

news núm. 47

GENER 2015

ACTUALITAT


Montse Prades Oleas
Llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona.
Il·lustre Col·legi d’Advocats de Mataró nº1014.

Seguretat Jurídica en l’ús de les noves tecnologies

Són evidents i innombrables els avantatges que les noves tecnologies aporten tant a empreses i prestadors de serveis, com als seus clients i usuaris, però també és cert que la seva utilització generalitzada, implica també riscos que determinen que sigui molt convenient implantar totes aquelles mesures, de tot ordre, que resultin convenients  per dotar de la deguda protecció la informació que es publica i difon, per tal, no només de donar compliment a la normativa vigent, sinó per tal generar la suficient confiança en l’usuari de serveis prestats mitjançant les noves tecnologies, amb l’objecte final que l’empresa i el prestador de serveis puguin optimitzar-ne el seu ús.

// Llegir més //

L'ESPAI DEL CLIENT

ARCA, serveis ambientals gestiona i tracta els residus d’un gran nombre de municipis del Maresme

ARCA, serveis ambientals és una empresa que va néixer l’any 1997 amb l’objectiu de millorar les possibilitats d’accés al mercat de treball de persones amb discapacitat, en situació de marginació o perill d’exclusió social i/o laboral. Els seus programes d’inserció laboral se centren en dos grans àmbits empresarials com són la gestió dels residus i la construcció i rehabilitació. Els seus treballadors els podem veure a diferents municipis del Maresme netejant els carrers o recollint la brossa. La roba que posem als contenidors de Roba Amiga també és un dels seus treballs. ADVISORIA assessora a l’ARCA fa més de 10 anys en temes laboral, fiscal i jurídic. Per saber més detalls d’aquesta empresa, parlem amb el seu gerent, David Domingo i Font.

// Llegir més //

EL NOSTRE EQUIP

ADVISORIA celebra la jornada interna al Montseny

“Amb una bona estratègia i un bon equip aconseguim els millors resultats”. Aquesta és la filosofia de treball d’ADVISORIA que va celebrar una jornada interna el passat 19 de desembre.

// Llegir més //
LinkedIn
LinkedIn
Twitter
Twitter
  Assessorament legal a empreses i particulars.
Gestió finacera.
Contractes i estructura salarial.
  Nòmines, convenis i acords.
Dret bancari.
Dret administratiu.
Dret de l'esport.
  Dret hipotecari.
Dret de família.
Inspeccions fiscals davant l'Administració Tributària.
 
Els professionals d'ADVISORIA estem a la disposició de tots vosaltres per a consultar i solventar 
les qüestions d'àmbit jurídic i fiscal. Podeu trucar i demanar dia i hora amb el professional encarregat de cada àrea.

www.advisoria.cat