news núm. 46

DESEMBRE 2014

ACTUALITAT

L’Associació d’Apartaments Turístics de Barcelona i ADVISORIA signen un conveni de col·laboració

L’Associació d’Apartaments Turístics de Barcelona (www.apartur.com) es va constituir l’any 2004 amb l’objectiu  d'articular el sector al voltant d'uns objectius comuns, donant veu i vot a totes les empreses, i per servir d'interlocutor a les administracions i d'altres institucions públiques i privades. Tot i així, l'objectiu d’APARTUR va més enllà de defensar els interessos del sector i també ofereix serveis a les seves empreses associades.

// Llegir més //


Noema Colomer Subirà
Llicenciada en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona. Il·lustre Col·legi d’Advocats de Mataró nº 1578.

La pensió de viduïtat en cas de separació judicial o divorci

Per a ser beneficiari de la pensió de viduïtat en cas de separació judicial o divorci s'han d'acomplir varis requisits que varien en funció de si la indicada separació judicial o  divorci es va produir amb anterioritat o amb posterioritat a l’1 de gener del 2008.

// Llegir més //

ADVISORIA participa al Joc de Mataró

El Joc de Mataró és una iniciativa de l’empresa T Conecta que reprodueix el dia a dia de la ciutat en un taulell on hi ha un seguit de carrers amb botigues, negocis, edificis i símbols representatius. La mecànica del joc és una barreja del Joc de l’Oca i del Monopoly, que vol aconseguir que grans i petits passin una bona estona contestant les preguntes de les targetes destí i les sorpresa. La representació de la ciutat en el taulell fa que els jugadors se sentin identificats i puguin jugar amb aspectes de la seva vida real. 

// Llegir més //

L'ESPAI DEL CLIENT

Germans Homs, empresa pionera en el lloguer de maquinària per Internet

Vicenç Homs és un dels fundadors i responsables de l’empresa de lloguer de maquinària Germans Homs (www.homs1852.com) amb seu a Cabrera de Mar i amb punts de venda a Barcelona, Sabadell, Girona, Vic i Granollers. La combinació dels valors clàssics d’una empresa amb les solucions que aporten les noves tecnologies han fet que Germans Homs tingui una plantilla de 45 persones i siguin un referent català del sector de la construcció. ADVISORIA és l’encarregada d’assessorar a Germans Homs en temes laborals i fiscals. 

// Llegir més //
LinkedIn
LinkedIn
Twitter
Twitter
  Assessorament legal a empreses i particulars.
Gestió finacera.
Contractes i estructura salarial.
  Nòmines, convenis i acords.
Dret bancari.
Dret administratiu.
Dret de l'esport.
  Dret hipotecari.
Dret de família.
Inspeccions fiscals davant l'Administració Tributària.
 
Els professionals d'ADVISORIA estem a la disposició de tots vosaltres per a consultar i solventar 
les qüestions d'àmbit jurídic i fiscal. Podeu trucar i demanar dia i hora amb el professional encarregat de cada àrea.

www.advisoria.cat


unsubscribe from this list