news núm. 45

NOVEMBRE 2014

ACTUALITAT

Especial Reforma Fiscal 2015

La Reforma Fiscal del Gobierno, que entrará en vigor el próximo 1 de enero, se estructura en tres proyectos de ley. En primer lugar el proyecto de ley sobre la reforma del IRPF y el Impuesto sobre la Renda de No Residentes, unas novedades que han sido estudiadas y resumidas en un artículo por Alfred Nomen. En segundo lugar, Anna García ha hecho lo mismo en referencia a la reforma del Impuesto sobre Sociedades y Xavier Barrionuevo sobre el IVA. Desde ADVISORIA estamos a su disposición para responder a sus consultas, aclaraciones y otras gestiones derivadas de estos cambios legales.
 
Novedades del IVA
Novedades del Impuesto sobre Sociedades
Novetats de l’IRPF

L'ESPAI DEL CLIENT

Pep Plaza

L’actor Pep Plaza (Mataró, 1972) és client d’ADVISORIA des de fa 9 anys. El polifacètic actor és conegut per les seves imitacions a programes com Polònia i Crackòvia de Televisió de Catalunya (TV3). El mataroní es va formar al teatre amateur, en concret a la Sala Cabanyes, i la seva trajectòria professional en el món de la interpretació va començar a TV3 l’any 1992. Des d’aleshores, combina les seves actuacions a ràdio, televisió i teatre.

// Llegir més //

EL NOSTRE EQUIP

ADVISORIA participa en el XIV Congrés de l'Associació Espanyola de Responsabilitat Civil i Assegurança a Sabadell

L’advocada d’ADVISORIA, Isabel Maria Martín Santolaria, va assistir els dies 7 i 8 de novembre al XIV Congrés de l’Associació Espanyola de Responsabilitat Civil i Assegurança que es va celebrar a Sabadell.  L’acte va ser inaugurat pel degà del Col·legi d’Advocats de Sabadell, Juan Antonio García Cazorla, i el recentment escollit nou president de l’Advocacia Catalana, Abel Pié i Lacueva, juntament amb el president de l’Associació, Mariano Media, el secretari de la mateixa, Javier López y García de la Serrana, i el vocal a Catalunya, Sr. Lluís Orriols. En la presentació García Cazorla i Pié van incidir en la necessària derogació de les taxes judicials.

// Llegir més //
LinkedIn
LinkedIn
Twitter
Twitter
  Assessorament legal a empreses i particulars.
Gestió finacera.
Contractes i estructura salarial.
  Nòmines, convenis i acords.
Dret bancari.
Dret administratiu.
Dret de l'esport.
  Dret hipotecari.
Dret de família.
Inspeccions fiscals davant l'Administració Tributària.
 
Els professionals d'ADVISORIA estem a la disposició de tots vosaltres per a consultar i solventar 
les qüestions d'àmbit jurídic i fiscal. Podeu trucar i demanar dia i hora amb el professional encarregat de cada àrea.

www.advisoria.cat