Si no pot veure correctament aquest e-mail, premi aquí

Noemí Pelegrín Vargas
Advocada especialista en Dret Civil i immobiliari.

Els clients afectats per la comercialització de participacions preferents i obligacions subordinades que han demandat a les entitats bancàries amb el suport jurídic dels professionals d’ADVISORIA han obtingut, fins a dia d’avui, sentències favorables. Ara, a més, s’obre una nova possibilitat de recuperar els diners invertits per aquells clients de BANKIA que varen adquirir accions de l’entitat abans de la seva sortida a Borsa, que es va produir el 20 de juliol del 2011.

[ llegir + ]

Bankia

Els accionistes de Bankia poden recuperar els diners
 
Rocío Gómez Ballesteros
Llicenciada en dret. Departament Jurídic.

L’esborrany de la nova regulació de la llei de cooperatives, que fins ara es regulava per la Llei 18/2002, de 5 de Juliol de Cooperatives de Catalunya, es va posar en circulació el passat mes de maig. Des d’ADVISORIA i mitjançant aquest article intentarem posar de manifest les novetats més significatives respecte la normativa actual amb l’objectiu de facilitar el coneixement del seu contingut.

[ llegir + ]

Irene Cortijo
 
El nostre equip

Irene Cortijo Baides, llicenciada en Ciències de la Comunicació per la Universitat Ramon Llull i amb el postgrau de Comunicació Digital Estratègica de la Universitat Pompeu Fabra, s’ha incorporat a l’equip d’ADVISORIA. L’objectiu és continuar la línea comunicativa establerta fins ara i potenciar-la per arribar d’una forma més eficaç i directa als nostres clients i diferents públics.

[ llegir + ]

Irene Cortijo
Els professionals d'ADVISORIA estem a la disposició de tots vosaltres per a consultar i solventar
les qüestions d'àmbit jurídic i fiscal. Podeu trucar i demanar dia i hora amb el professional encarregat de cada àrea.
www.advisoria.cat