30/5/2012
Empresaris, advocats i economistes analitzen la internacionalizació de la pime i la superació de situacions complexes des de l’eix econòmic Maresme-Vallès

·     Les pimes reclamen, cada vegada més, assesorament i respostes, per part dels seus pàrtners de proximitat fruit de la conjuntura actual que empeny a molts empresaris a mirar cap a mercats exteriors per fer front a la caiguda de la demanada interna.

 

Mataró, 29 de maig de 2012

La internacionalització com a sortida i com a resposta a l'atonia del mercat interior és una pràctica cada vegada més estesa entre les empreses de l'eix econòmic Maresme-Vallès. Front a aquest realitat, Advisoria, empresa de serveis integrals d'advocacia, assessoria econòmica, fiscal i laboral de l'eix econòmic Vallès-Maresme, organitza una jornada que pretén donar resposta a les peticions dels seus clients a l'hora d'afrontar situacions que vénen  donades per la complexitat de la situació actual.

 

La internacionalització i les tècniques de gestió per fer front a la situació actual són un reclam que, per a moltes empreses s'està convertint en una necessitat convertida en projectes concrets.

De fet, aquesta visió és una realitat comuna a moltes empreses que veuen com les dades indiquen que, mentre, globalment les previsions de creixement del PIB mundial se situen en el +4% ó +4.5%, les dades de l'economia espanyola, segons la Comissió Europea, decreixeran el 2012 i el 2013 (un -1,8% i un

-0,3%, respectivament).

A la jornada, Albert Bosch, emprenedor i aventurer i primer català que fa la travessa de l'Antàrtida des de la costa fins el Pol Sud, explicarà quins són els paral·lelismes existents entre els bons emprenedors i els amants de l'aventura, basant-se en la seva pròpia experiència. A més, la Jornada comptarà amb empresaris amb èxit en internacionalització com Pablo Zubicaray, gerent de Friendly Rentals, empresa especialitzada en lloguer d'apartaments turístics, i Marc Ambrock, president executiu d'Adminex, companyia especialitzada en el recolzament a empreses que volen internacionalitzar-se.

 

CONVOCATÒRIA PER A LA PREMSA

Dia:                 dimecres 30 de maig de 2012

Hora:               les 12:30h

Lloc:                Hotel Atenea Port Mataró (Passeig Marítim s/n, Mataró)

                        >>>FEU CLIC AQUÍ PER ACCEDIR AL PROGRAMA COMPLERT
Share:Contacte de premsa
Eulàlia Roca
STRATEGYCOMM
C/ Montserrat, 60, 4a planta
08302 Mataró (Barcelona)
937 901 253 / 670 200 530
www.strategycomm.net

Mataró
Montserrat 54 3r
08302, Mataró
advisoriamataro@advisoria.cat
93 799 80 90

Granollers
Navarra 3 local
08401, Granollers
advisoriagranollers@advisoria.cat
93 870 18 66
x
Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferirli una millor experiència i servei.
Al navegar o utilitzar els nostres serveis accepta l'ús que fem de les 'cookies'.
Més informació