4/1/2012
La reforma laboral i la reforma del sistema financer, les primeres mesures que els empresaris del Vallès Oriental demanen al govern actual

  Un 65% dels empresaris enquestats creu que el canvi de govern afectarà positivament a la millora econòmica del país

Retrocedeix la confiança dels empresaris:  Un 20% creu que l'economia espanyola haurà de ser intervinguda per la UE enfront el 12% que així ho creia el mes de juny

Aquestes dades es desprenen dels resultats del Termòmetre d'Advisoria, l'enquesta mensual dirigida a empresaris i autònoms del Vallès Oriental que porta a terme Advisoria, empresa de serveis jurídics i econòmics de referència de l'eix econòmic El Maresme-Valles Oriental .
Granollers, 03 de gener de 2012.-
Més de la meitat dels empresaris enquestats: un 65% pensen que el canvi de govern afectarà de forma positiva a la millora econòmica del país, enfront el 35% que creuen que el nou govern no millorarà l'economia del país.
Aquesta dada es desprèn del cinquè Termòmetre d'Advisoria, despatx de serveis professionals per empreses (jurídics i econòmics), en el que han participat 700 empreses.
La primera de les mesures econòmiques que pels empresaris de la comarca enquestats ha de portar a terme el govern actual és la reforma del sistema financer per provocar el flux del crèdit, en un 45%, i la reforma laboral per un 30% dels empresaris enquestats. La reducció de la despesa pública és, per un 25% la tercera de les prioritats que ha de portar a terme el govern per les empreses de la comarca.
Tanmateix, Advisoria ha preguntat als empresaris de la comarca, tal i com ja ho va fer en el Termòmetre del mes de juny, si creuen que l'economia espanyola haurà de ser intervinguda tal i com s'ha fet en el cas d'Irlanda, Grècia i Portugal. En aquest sentit, un 20% dels enquestats ha respòs afirmativament mentre que el mes de juny va ser un 12% dels enquestats els que van dir que seria necessària la intervenció per part de la UE.
Per Ivo Florenza, soci d'Advisoria: "als empresaris de la comarca se'ls nota amb ganes de tirar endavant però, tot i que la seva confiança enfront el nou govern és positiva i mostren confiança vers les mesures proposades pel nou govern, el empresaris creuen que estem molt lluny d'altres països de la UE".
Resultats del Termòmetre:
1.    Creu que el canvi de govern afectarà de forma positiva a la millora econòmica del país?
Sí:     65%        
No:     35%
 
2.    Estableixi quina és la primera de les mesures econòmiques que ha de portar a terme el govern actual per reactivar l'economia
La Reforma Laboral:             30%       
La reducció de la despesa pública:        25%       
La reforma del sistema financer         45%       
 
Creu que l'economia espanyola haurà de ser intervinguda per la UE com la d'Irlanda, Grècia o Portugal?
Sí:     20%       
No:     80%       
 
 


Share:Contacte de premsa
Eulàlia Roca
STRATEGYCOMM
C/ Montserrat, 60, 4a planta
08302 Mataró (Barcelona)
937 901 253 / 670 200 530
www.strategycomm.net

Mataró
Montserrat 54 3r
08302, Mataró
advisoriamataro@advisoria.cat
93 799 80 90

Granollers
Navarra 3 local
08401, Granollers
advisoriagranollers@advisoria.cat
93 870 18 66
x
Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferirli una millor experiència i servei.
Al navegar o utilitzar els nostres serveis accepta l'ús que fem de les 'cookies'.
Més informació