7/7/2011
El 94 % de les empreses del Maresme es declaren contraries als ajuts a la banca

Un 28 % dels empresaris consultats tenen clients a l'estranger

 

Aquestes dades es desprenen dels resultats del Termòmetre d'Advisoria, l'enquesta mensual dirigida a empresaris i autònoms del Maresme que porta a terme Advisoria, empresa de serveis jurídics i econòmics de referència de l'eix econòmic El Maresme-Valles Oriental .

 

Mataró, 7 de juliol de 2011.- Gairebé la totalitat dels empresaris del Maresme consultats: un 94%, es declaren contraris als ajuts a la banca que s'han atorgat mitjançant el FROB per fer front a la manca de liquiditat de la Banca i les caixes.

Aquesta dada es després del tercer Termòmetre d'Advisoria, despatx de serveis professionals per empreses (jurídics i econòmics), en el que han participat 700 empreses.

Tanmateix, Advisoria ha preguntat als empresaris de la comarca si creuen que l'economia espanyola haurà de ser intervinguda tal i com s'ha fet en el cas d'Irlanda, Grècia i Portugal. En aquest sentit, un 78% dels empresaris creuen que no hi haurà necessitat d'intervenció per part de la UE. 

Dels empresaris de la comarca consultats, un 28% tenen clients a l'estranger i d'aquests, la totalitat creuen que la situació i la imatge de l'economia espanyola no els afecta per res en els seus negocis que mantenen amb empreses d'altres països. 

Per Manuel Fernández, soci d'Advisoria: "als empresaris de la comarca se'ls nota dolguts perquè la banca ha tingut uns ajuts que no tenen les petites i mitjanes empreses que formen part del teixit empresarial real del país". Per Fernández, "es nota que les empreses estan fent un esforç per sortir a l'estranger per buscar clients i superar així la situació de debilitat de demanda del mercat interior".
Share:Contacte de premsa
Eulàlia Roca
STRATEGYCOMM
C/ Montserrat, 60, 4a planta
08302 Mataró (Barcelona)
937 901 253 / 670 200 530
www.strategycomm.net

Mataró
Montserrat 54 3r
08302, Mataró
advisoriamataro@advisoria.cat
93 799 80 90

Granollers
Navarra 3 local
08401, Granollers
advisoriagranollers@advisoria.cat
93 870 18 66
x
Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferirli una millor experiència i servei.
Al navegar o utilitzar els nostres serveis accepta l'ús que fem de les 'cookies'.
Més informació