6/5/2011
El 12,5 % de les empreses del Vallès Oriental contractaran gent durant el tercer trimestre de l’any

Un 25% dels empresaris de la comarca s'ha assessorat sobre les implicacions de la reforma de les pensions tant a nivell personal com empresarials.

Un 62,5% dels empresaris consultats complementen la seva cotització pública amb un pla de pensions privat.

 

Aquestes dades es desprenen dels resultats del Termòmetre d'Advisoria, l'enquesta mensual dirigida a empresaris i autònoms del Vallès Oriental que porta a terme Advisoria, empresa de serveis jurídics i econòmics de referència de l'eix econòmic Valles Oriental-El Maresme.

 

Granollers, 6 de maig de 2011.- Un 12,5% dels empresaris del Vallès Oriental tenen previst incrementar la seva plantilla al llarg del tercer trimestre de l'any en curs (juny-agost). Aquesta dada es desprèn del segon termòmetre d'Advisoria, despatx de serveis professionals per empreses (jurídics i econòmics), en el que han participat 700 empreses.

Les empreses amb un percentatge més elevat de previsió de contractació són les del sector serveis, en especial hostaleria i turisme.

Tanmateix Advisoria ha pregunta als empresaris de la comarca sobre el nivell d'informació que tenen sobre la reforma del sistema de pensions, que recentment va promoure el Govern de l'Estat. En aquest sentit un 25% s'han dirigit a Advisoria per informar-se de les repercussions que l'esmentada reforma tindrà per ells personalment  o en els seus treballadors, ja sigui en la modificació del cost de les cotitzacions o en el càlcul del temps precís de cotitzar per tenir dret a ser perceptor d'una pensió de jubilació o el càlcul de la mateixa.

S'ha de tenir en compte que els empresaris i emprenedors són treballadors autònoms i per tant la previsió de percepció de pensions sol ser més baixa que la dels treballadors del regim general de la Seguretat Social, és aquesta la raó per la qual les dades

 

resultats del termòmetre fan palès que un 62,5% dels empresaris del Vallès Oriental tenen contractat un pla de pensions per complementar la pensió que percebran del sistema públic.

Per Ivo Florenza, soci d'Advisoria: " als empresaris del Vallès se'ls veu ganes de contractar i tirar endavant però en moltes ocasions la dificultat d'accés al finançament i l'atonia en el consum els força a fer-se enrera ". 

 
Share:Contacte de premsa
Eulàlia Roca
STRATEGYCOMM
C/ Montserrat, 60, 4a planta
08302 Mataró (Barcelona)
937 901 253 / 670 200 530
www.strategycomm.net

Mataró
Montserrat 54 3r
08302, Mataró
advisoriamataro@advisoria.cat
93 799 80 90

Granollers
Navarra 3 local
08401, Granollers
advisoriagranollers@advisoria.cat
93 870 18 66
x
Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferirli una millor experiència i servei.
Al navegar o utilitzar els nostres serveis accepta l'ús que fem de les 'cookies'.
Més informació