15/9/2015
Alianša internacional entre els despatxos d'ADVISORIA, de Barcelona i PHARE ABOGADOS, de Santiago de Xile

Aquesta aliança transatlàntica entre aquests despatxos de serveis integrals d'advocacia i assessoria econòmica, fiscal i laboral, permet millorar l'assessorament als clients d'ambdós despatxos que internacionalitzen els seus productes o serveis
 
ADVISORIA, amb seus a Barcelona, Mataró i Granollers i PHARE ABOGADOS de Santiago de Xile han arribat a un acord i des del mes de juliol son international partners. Una aliança transatlàntica que ha de permetre una millor implantació en els respectius territoris i, donar un millor assessorament als clients que basen part del seu negoci en la internacionalització dels seus productes i/o serveis. 
 
El conseller delegat i soci-director de l'àrea jurídica d'ADVISORIA, Manel Fernández, explica que “amb aquesta entesa ADVISORIA avança de nou cap  una consolidació dels serveis que oferim als nostres clients, basant-nos  en llaços de confiança, així como ampliant el ventall del nostre portfoli  fen-lo més atractiu a potencials clients, tot des d'una perspectiva de necessària internacionalització en un mercat global”.
 
Per la seva part, la sòcia fundadora i advocada de PHARE ABOGADOS, Cristina Gaete, assenyala que “constitueix un enfortiment en el camí i missió traçats pel nostre bufet,  en la prestació integral de serveis legals per al recolzament, gestió i qualitat a les empreses nacionals, així com un servei d'excel•lència, transparència i seguretat per empreses internacionals en el desenvolupament  de les seves inversions a Xile, com a país plataforma de negocis a Amèrica Llatina. El present acord amb ADVISORIA aprofundeix l'anterior, amb una aliança basada en l'excel•lència professional i llaços de confiança”
 
PHARE ABOGADOS (www.phareabogados.cl) amb seu a Santiago de Xile, és una firma d'advocats de referència a nivell nacional i internacional d'assessorament en la creació i desenvolupament d'empreses, amb un recolzament legal ampli en totes les matèries i eventuals temes jurídics dels seus clients. Els professionals de PHARE ABOGADOS aporten als seus representats, persones naturals i jurídiques, la seva llarga experiència en litigis en les àrees civils, comercials, tributaris, penals, laborals, administratius i de família.
 
Amb aquest pas ADVISORIA (www.advisoria.cat ) solidifica la seva expansió i contribueix a la internacionalització dels seus clients, i ofereix  la possibilitat als que vulguin emprendre projectes internacionals en un futur proper. 
 
De la mateixa manera,  ADVISORIA es personifica com a referent per a les empreses xilenes o de la zona d'influència de PHARE ABOGADOS que vulguin operar a Espanya i/o Europa. 
 
Amb aquesta aliança PHARE ABOGADOS i ADVISORIA aconsegueixen tenir un partner transatlàntic que garanteix el mateix tracte, eficàcia, transparència y credibilitat característics dels dos bufets, que els han fet esdevenir referents en els seus respectius països.
 Share:Contacte de premsa
EulÓlia Roca
STRATEGYCOMM
C/ Montserrat, 60, 4a planta
08302 Matarˇ (Barcelona)
937 901 253 / 670 200 530
www.strategycomm.net

Matarˇ
Montserrat 54 3r
08302, Matarˇ
advisoriamataro@advisoria.cat
93 799 80 90

Granollers
Navarra 3 local
08401, Granollers
advisoriagranollers@advisoria.cat
93 870 18 66
x
Aquesta web utilitza 'cookies' pr˛pies i de tercers per oferirli una millor experiŔncia i servei.
Al navegar o utilitzar els nostres serveis accepta l'˙s que fem de les 'cookies'.
MÚs informaciˇ