2/6/2009
Neix ADVISORIA, empresa d'advocacia i assessoria econòmica, per liderar el sector en l’eix econòmic Vallès-Maresme

Les empreses ADHOC (Societat d’advocats) i FLORENZA & DURAN ASSESSORS (Societat d’economistes) s’han fusionat per crear ADVISORIA. Aquesta nova companyia ofereix serveis integrals d’advocacia, assessoria econòmica, fiscal i laboral amb l’objectiu de convertir-se en referent en el sector.

L’empresa ADVISORIA neix de la fusió entre ADHOC (Societat d’advocats) i FLORENZA & DURAN ASSESSORS (Societat d’economistes). La nova companyia, que compta amb un equip de 22 professionals, vol convertir-se en empresa de referència dins el sector d’advocacia i assessoria econòmica en la seva àrea geogràfica, l’eix econòmic Vallès-Maresme. Per tal d’aconseguir-ho, ADVISORIA manté les seves dues seus socials, a Granollers i Mataró.

L’empresa pretén posicionar-se com a companyia pionera en la innovació en el serveis del sector legal i econòmic per anticipar-se a les necessitats del mercat. Així mateix, un dels seus objectius és treballar per difondre el coneixement de les seves àrees professionals en la seva àrea geogràfica.

ADVISORIA ofereix als seus clients els serveis globals d’Advocacia, Assessoria Econòmica, Gestió Laboral, Fiscal-Comptable i Financera i Consultoria. Aquesta gama de serveis s’instrumentalitza en quatre grans àrees: l’àmbit jurídic, assessorant i oferint serveis en l’àmbit judicial i extrajudicial; l’àrea consultiva, assistint en el procés de decisió estratègica empresarial; l’àmbit econòmic, amb serveis de planificació econòmica i financera; i l’àrea de gestió, per facilitar i automatitzar l’execució de tasques de gestió empresarial.

ADVISORIA és una de les companyies de serveis jurídics i econòmics més grans de l’eix econòmic Vallès – Maresme i presta serveis a entitats, empreses i particulars. El seu objectiu és liderar la seva àrea geogràfica oferint un servei d’advocacia i d'assessorament en l’àmbit econòmic i fiscal. Amb un equip humà de 22 persones, compta amb seus socials a Granollers i Mataró.
Share:Contacte de premsa
Eulàlia Roca
STRATEGYCOMM
C/ Montserrat, 60, 4a planta
08302 Mataró (Barcelona)
937 901 253 / 670 200 530
www.strategycomm.net

Mataró
Montserrat 54 3r
08302, Mataró
advisoriamataro@advisoria.cat
93 799 80 90

Granollers
Navarra 3 local
08401, Granollers
advisoriagranollers@advisoria.cat
93 870 18 66
x
Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferirli una millor experiència i servei.
Al navegar o utilitzar els nostres serveis accepta l'ús que fem de les 'cookies'.
Més informació