Seguir creixent és possible

18 de novembre de 2011, Hotel Ciutat de Granollers - C/ Turó d'en Bruguet nº 2. 08402 Granollers

El proper 18 de novembre tindrà lloc la II Jornada Professional ADVISORIA "Seguir creixent és possible", amb l'objectiu de proporcionar eines que garanteixin una eficient gestió empresarial en temps de crisi al sector econòmic de l'eix Vallès-Maresme.

ADVISORIA organitza i lidera la seva II Jornada Professional amb la inestimable col·laboració de MRC International Training, empresa especialista en training i coaching.

L'objectiu principal de la jornada és convertir-se en una plataforma de debat pel sector econòmic-empresarial de l'àrea d'influència del Vallès i el Maresme.

"Seguir creixent és possible" aglutina un conjunt de ponències multidisciplinars sobre les àrees de gestió claus d'una empresa. Per una banda, ADVISORIA aportarà una visió jurídico-econòmica a temàtiques protagonistes de l'actualitat mediàtica, com la recentment aprovada Reforma Laboral (contractacions, bonificacions, acomiadaments, ERE's) i les fusions o adquisicions de les companyies (Due Dilligence, negociacions, pactes entre socis). Per l'altra banda, MRC International Training exposarà aquestes temàtiques des d'una perspectiva motivacional, profunditzant en el comportament i actituts de les persones que integren els equips de treball de tot tipus d'organitzacions.

Ivo Florenza considera que "l'aliança entre ADVISORIA i MRC, permet aglutinar en un únic marc formal, els aspectes tècnics i motivacionals per a la bona praxis empresarial. Així, pretenem oferir a la societat empresarial de l'eix Vallès-Maresme, les eines necessàries per a millorar el seu autodiagnòstic empresarial".Mataró
Montserrat 54 3r
08302, Mataró
advisoriamataro@advisoria.cat
93 799 80 90

Granollers
Navarra 3 local
08401, Granollers
advisoriagranollers@advisoria.cat
93 870 18 66
x
Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferirli una millor experiència i servei.
Al navegar o utilitzar els nostres serveis accepta l'ús que fem de les 'cookies'.
Més informació