L'impagament, un problema de tots

21 d'abril 2010, CASAL DE L'ALIANÇA - C/ Bonaire nº 25. 08301 Mataró

El proper 21 d'abril, ADVISORIA organitza i lidera la I Jornada Professional ADVISORIA "L'impagament, un problema de tots", una jornada dirigida al sector econòmic-empresarial de l'eix Vallès-Maresme.

L'objectiu principal de la Jornada és convertir-se en una plataforma d'empresaris, associacions i institucions per tractar i debatre, en aquest cas, la candent activitat que suposa la problemàtica de l'impagament en l'àmbit empresarial i les seves conseqüències legals i econòmiques.

Les ponencies tractaran temes com el rati d'impagament de les obligacions de cotització, la responsabilitat de les empreses i dels seus Administradors, les solucions a oferir i el problema de la tresoreria i dels crèdits.

Per a aquesta jornada, ADVISORIA compta amb l'inestimable suport de l'IMPEM de l'Ajuntament de Mataró.A més, hi participarà l'Antolin Sánchez Gutiérrez, Responsable del Departament de Recaptació de l'AEAT de l'Administració de Granollers, Joan Ramon Ruiz Nogueras, Director de l'Administració de la Seguretat Social núm.08/18 de Mataró i Jordi Poblet, Gerent de SAEXPA (PIME amb seu a Lliçà d'Avall - Vallès Oriental).

Amb aquesta iniciativa, ADVISORIA pretén exposar un marc d'actuació a les empreses i brindar coneixement per millorar l'eficàcia de l'autodiagnòstic empresarial. La missió és convertir les Jornades Professionals ADVISORIA en una eina útil i pràctica de cara a un nou futur empresarial, així com esdevenir un punt de debat pera a entitats, empreses i institucions oficials de les comarques.Mataró
Montserrat 54 3r
08302, Mataró
advisoriamataro@advisoria.cat
93 799 80 90

Granollers
Navarra 3 local
08401, Granollers
advisoriagranollers@advisoria.cat
93 870 18 66
x
Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferirli una millor experiència i servei.
Al navegar o utilitzar els nostres serveis accepta l'ús que fem de les 'cookies'.
Més informació