ADVISORIA és una companyia que ofereix serveis integrats de gestió financera i d'assessoria legal a entitats, empreses i particulars. Amb la vocació d'aglutinar coneixements i experiències en els àmbits jurídics i econòmics, treballem per trobar la millor solució global a les necessitats dels nostres clients. Un equip d'advocats, economistes i graduats socials de contrastada experiència i elevada preparació satisfan les necessitats de particulars i empreses en els àmbits jurídic i econòmic.

ADVISORIA la conformem un conjunt de persones amb una forma d'entendre l'exercici professional, amb valors comuns i experiències úniques, amb la finalitat d'aconseguir l'objectiu d'oferir EL MILLOR CONSELL als nostres clients.

ADVISORIA, amb seus a Mataró i Granollers, i amb l'aval de més de 2.000 clients, ens posem personalment a la seva disposició per trobar una solució global a les seves necessitats en l'àmbit econòmic i jurídic.

A ADVISORIA tenim un compromís amb l’esport de formació/base i amb l’esport femení. Per aquest motiu som patrocinadors de l’equip de bàsquet femení de l’Associació Esportiva BOET Mataró. L’esport femení de formació representa els valors de superació, esforç i igualtat tan necessaris a la nostra societat.
Mataró
Montserrat 54 3r
08302, Mataró
advisoriamataro@advisoria.cat
93 799 80 90

Granollers
Navarra 3 local
08401, Granollers
advisoriagranollers@advisoria.cat
93 870 18 66
x
Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferirli una millor experiència i servei.
Al navegar o utilitzar els nostres serveis accepta l'ús que fem de les 'cookies'.
Més informació